Четвер, 2024-04-25, 7:55 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Степанівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ...

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


9:48 AM
Волонтерська допомога

Доля України залежить від нас. Тому дуже важливо, яким буде кожен із нас! І саме сьогодні, коли суверенітет і територіальну цілісність країни грубо порушують, ми не можемо стояти осторонь.

Провідною лінією виховної роботи нашої школи є впровадження національних традицій, культури , відродження патріотизму і національної гордості. Саме тому ось уже 2-й рік школа працює над  проектом  «Україна – наш спільний дім», метою якого є формування усвідомленої, активної громадянської позиції, особистої відповідальності за долю своєї держави і долю українського народу; виховання громадянина-патріота, поваги до традицій, звичаїв українського народу, любові до рідного краю, бажання збільшувати та примножувати здобутки держави, її багатства. Даний проект має декілька підпроектів, один з яких  - «Творимо добрі справи заради  перемоги разом». Девізом проекту стали слова «В українськім ріднім краї чужого горя й біди не буває».

В рамках проекту «Творимо добрі діла заради перемоги разом» ми займаємося волонтерською діяльністю.

Учнями та вчителями закладу було зібрано близько чотирьох тисяч гривень на лікування онкохворих дітей, зокрема,  2225 гривень  для учня 8 класу Ємільчинської ЗОШ № 1, Савочкіна Андрія.

Для збору коштів організовуються шкільні ярмарки, благодійні акції.

Доброю традицією стало проводити благодійні заходи на підтримку воїнів АТО. Учні закладу були активними учасниками акцій «Лист солдату», «Привітай солдата з Новим роком», «Оберіг для солдата», «Збери макулатуру – збережи життя солдату»; інформаційної кампанії «Дякуємо Захисникам!».

Підтримуємо тісний зв'язок з учасниками АТО, нашими односельцями Валінкевичем А.А., Кочином П.О., Кочином П.М., а також воїнами 28-ї Одеської бригади (Волновахський район, Донецька область), де служить наш земляк Рудницький.

Ми збирали кошти на придбання ліків, було зібрано 1118 грн., продукти харчування, солодощі, медикаменти, засоби гігієни. Було зібрано 200 кг макулатури , кошти за яку використали волонтери «Оберегу» на придбання тепловізорів та акумуляторів для бійців 54-ї окремої механізованої бригади.

В жовтні цього року була проведена волонтерська акція «Допоможи воїну АТО», в якій активну участь взяли учні та вчителі школи. За тиждень було зібрано і передано воїнам АТО 5 коробок із солодощами, консервацією, ліками.

Адміністрація закладу та педагогічний колектив вдячні батькам учнів, школярам і всім, хто був причетний до благодійних акцій.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 234 | Додав: radiol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31