П`ятниця, 2024-03-29, 5:53 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Степанівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ...

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


3:14 PM
Загальношкільні батьківські збори

07.02.2019 року в Степанівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів були проведені батьківські збори на тему «Школа і сім’я: співпраця та співдружність». 

Повістка денна:

1. Аналіз роботи закладу  за І семестр 2018-2019 н.р.  (доповідач Красновська Н.С., заcтупник керівника закладу з навчально-виховної роботи)

2. Сім’я і школа як педагогічна система  (доповідач Яценко Л.І., заступник керівника закладу з виховної роботи)

3.Негативні явища в дитячому середовищі (доповідач:  психолог закладу Яценко З.В.)

Наталія Степанівна проаналізувала стан навчання  учнів закладу за І семестр, відмітила учнів, які мають високий та достатній рівні знань; участь учнів в районних та обласних предметних олімпіадах та участь в міжнародних конкурсах «Левеня», «Кенгуру», «Колосок», «Соняшник», «Лелека» та ін.. Крім того, завучем закладу зверталась увага  на питання Нової української школи.

Заступник з виховної роботи Яценко Л.І. наголосила на важливості сімейного виховання дітей, впливу сім’ї на розвиток та успіхи дитини, акцентувала увагу на основні напрями співпраці школи і сім’ї Степанівського ЗЗСО. Також Любов Іванівна проаналізувала відвідування учнями закладу і оголосила подяку учням та батькам 5 класу за найкраще відвідування школи. Були відмічені і успіхи учнів в районних та обласних творчих конкурсах, спортивних змаганнях, волонтерська діяльність закладу. Не залишились осторонь проблемні питання: бездоглядність, насильство в сім’ї, булінг. Батьки були ознайомлені  з законодавчими актами, які регламентують відповідальність батьків за вчинені дітьми злочини.

Яценко З.В. ознайомила батьків з поняттям «булінг», причинами та наслідками цього явища в учнівському середовищі, способами визначення дитини, яка постраждала від булінгу. Особлива  увага виступаючої була приділена  необхідності контролю  перебування дітей в мережі Інтернет, на небезпеки, які чатують там на них. Психологом були надані рекомендації, як відслідкувати негативні наслідки перебування дітей в Інтернеті, а також вказані адреси та телефони, куди можна звертатися за допомогою.

На завершення батьки мали змогу переглянути літературно-музичну композицію «Хай славиться рід наш, сім’я і родина, хай в злагоді буде вся Україна», яка була підготовлена учнями закладу. Також в залі була оформлена виставка виробів учнів, батьків, вчителів «Багатство моєї родини».

 

 

 

Переглядів: 266 | Додав: radiol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728